Afgelopen woensdag 9 december 2020 zijn er na een lange corona pauze weer graduaties geweest bij judo vereniging Chi-Do.

Zoals dat voor veel sportverenigingen opgaat dat de belemmeringen vanwege corona sport aanpassingen vraagt, lukt het Chi-Do de jeugd tot 18 jaar goed te laten trainen. Met behulp van trainers met mondkapjes, geen publiek en aanwezigheid van desinfectie middel zijn de afgelopen maanden grote vorderingen gemaakt door de jeugd. Omdat normaal bij graduaties ouders, grootouders, broers en zusjes aanwezig kunnen zijn is er een op een heel creatieve manier door een live stream mogelijk gemaakt dat familie thuis de verrichtingen konden volgen. Dat is massaal live gevolgd en door de vele leuke reacties ook erg op prijs gesteld. Of dat ook voor extra motivatie heeft gezorgd bij de judoka’s moet haast wel want ze verraste de trainers met goed uitgevoerde worpen en houdgrepen. De resultaten waren zo goed dat velen een slip oversloegen en er een  mooi aantal  banden uitgereikt werden. De resultaten waren als volgt;

Wit gele slip: William Buursema, Mirthe Lentinga, 

Wit oranje slip: Boaz Hut, Thieme Hut, Elvira Moedt, Lisa Spriensma, Fedde  Schoo

Wit blauwe slip: Demi Gjaltema, Noor van Limmeren, Mathijs Moens

Wit bruine slip: Jort Witteman, Matthijs Poiezs

Gele band: Nicole Schuiling, Born Elzinga, Collin Holman, Bart de Vries, Ruben v.d. Spoel, Wesley v Sinderen

Oranje band: Tim Bijvank

Oranje bruine slip: Hilde Topper, Milan Kiemeney, Tim Doedens, Melle Niermeijer

Groene band: Swen v.d. Til

Blauwe band:Jesse Bakema, Anna v.d. Laan

Bruine band; Rick v.d. Laan

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *