Al weken houdt het coronavirus ons in z’n greep en kunnen wij daardoor niet meer judoën. Uiteraard vinden wij dat jammer, maar begrijpen ook dat de maatregelen nodig zijn. 

Nu hebben jullie ongetwijfeld meegekregen dat de overheid heeft aangegeven vanaf 29 april de jeugd t/m 12 jaar weer te kunnen laten sporten. Ook voor de jeugd t/m 18, maar dan met de 1.5 meter afstand.  Dit geldt alleen voor buitensporten. Helaas valt judo daar niet onder.

Wel zijn wij op dit moment samen met de gemeente Noordenveld bezig om voor onze jeugdleden t/m 12 jaar een protocol op te stellen voor een alternatieve training op het grasveld voor de judozaal. Wij verwachten hier binnenkort met meer details over te kunnen komen.

Voor alle andere leden is er op dit moment helaas nog geen alternatief. Zodra daar iets in wijzigt, zullen we jullie daarvan op de hoogte brengen.

Pas goed op jezelf en op je naasten en hopelijk zien we elkaar snel weer in de judozaal!

Bestuur Judovereniging Chi-Do

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *