Afgelopen zaterdag waren wij als Chi-Do met 8 judoka’s aanwezig op het toernooi in Zuidlaren en dat begon meteen goed. Noor van Limmeren deed voor het eerst mee aan een toernooi en had meteen de smaak te pakken. De eerste partij gaf ze goed weerstand maar verloor hem nipt. De tweede partij won ze met Ippon en haar overige partijen streed ze heel moedig en behaalde uiteindelijk de 4deplaats. Jesse Vrieling ging heel voortvarend van start.  Zijn eerste 2 partrijen duurde nog geen 10 seconden en scoorde heel mooie ippons De volgende partijen duurde iets langer maar werden ook gewonnen en dat leverde de gouden medaille op. Jort Witteman heeft altijd een glimlach op zijn gezicht van oor tot oor maar dat veranderde ineens in een serieuze blik en won zijn 2departij  Jort begon steeds beter te judo-en en scoorde ook een 4deplaats.  Hilde Topper liet geen kans aan haar tegenstanders ze won alle partijen overtuigend en dat was de tweede gouden medaille.  Lynn Regien deed het zelfde kunststukje door ook alle partijen te winnen zowaar de derde gouden medaille. Toen was het succes nog niet afgelopen Nienke Vrieling wou niet onderdoen voor haar grotere broer en liet haar tegenstanders geen enkele kans. Ze won alle partijen overtuigend en dat was de 4degouden medaille.  En om het succes nog groter te maken werden Tim Doedens en Djerano Spaan met heel mooi judo en bijde met  maar 1 verlies partij   2deen daarmee nog 2 zilveren medailles 

Een fantastisch resultaat. 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *