Ruim dertig judoka’s van Chi-Do hebben afgelopen zaterdag gestreden om Club kampioen te worden

1 keer per jaar is het knokken met je judomaatje waar je het hele seizoen mee traint, alle technieken samen leert, plezier hebt op de tatamie maar tijdens de club kampioenschappen in eens je tegenstander is.  Het resulteerde in veel mooie judowedstrijden die door een grote groep mee gekomen supporters (papa’s en mama’s en nog veel meer familie) met groot enthousiasme aangemoedigd werden. Waar de beginnende judoka’s nog wat onwennig zijn eerste technieken probeerde in te zetten maar gaande weg steeds brutaler werd. We kregen verrassende worpen te zien waarbij menig Ippon werd gescoord.  De wat oudere jeugd wist wat er op het spel stond en was gebrand om de titel Clubkampioen te scoren. Met veel inzet en strijd werd op het scherps van de snede geknokt voor die vel begeerde titel.  Er waren nog twee speciale prijzen  voor de judoka’s met de mooiste worp die gewonnen werden Jesse en Nienke Vrieling ook nog  broer en zus .

De jaarlijkse uitreiking van de Kuiper Bokaal was dit jaar voor Nicole Schuiling en Lars Mulder werd in het zonnetje gezet van wege zijn inzet bij de verkoop van Grote Clubactie Loten en de Banket actie.

Foto van Camiel Driessen
Foto van Camiel Driessen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *