Wat is het lekker om op een koude november zaterdag lekker te judoén in een verwarmde sporthal.
Met 5 Chi-Do judokaas namen we deel aan een sterk bezet toernooi waar niet alleen de kleintjes maar ook senioren aan deel namen. De oudste was ruim boven de 40. In die leeftijdscategorie heeft Chi-Do wel leden maar geen wedstrijd deelnemers (nog niet). De ochtend werd de spits afgebeten door Stef Schuiling en Milan Kiemeneij. Het waren grote pools dus er moest flink geknokt worden.
Dat kon je aan deze 2 heren wel overlaten. Met mooie worpen en 4 winst partijen werd het voor Milan Zilver (2e plaats). Stef deed het met 3 mooie winst partijen ook heel goed en werd Brons, 3e plaats. Daarna was het de beurt aan Nienke Vrieling. Dit was haar eerste wedstrijddeelname en verraste een ieder met een Bronzen medaille 3de plek; een heel mooi begin.
Laurens van de Berg en Marijn Post sloten de dag af. Waarbij Laurens – een beetje aan zijn staat verplicht – beslag legde op de Zilveren medaille (2eplaats). Marijn had het zwaar (ongemak van een gekneusde teen) maar wist toch nog een pastei te winnen en werd daar door 4e.

19 Januari organiseert Chi-Do in Roden in haar eigen Dojo aan het Nijlandspark het 3eOt en Sien Toernooi. Een ieder die wel eens een judowedstijd wil mee beleven is van harte welkom.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *