Hilde Chi-Do Topper op toernooi in Zuidlaren

 Afgelopen zaterdag vond er een leuk toernooi voor beginnende judokas in Zuidlaren plaats. In een tot Dojo omgebouwde gymastiekzaal organiseerde judovereniging Zuidlaren op 2 wedstrijdmatten een mooi toernooi. Jonge judoka’s uit de omgeving kregen hier de kans om de geleerde technieken  toe te passen in wedstrijden. Ook Chi-Do Roden was vertegenwoordigd met 5 judoka’s.

 

 In het eerste blok kwamen Tim Doedens en Marijn Post op de mat. Tim begon erg sterk met een winstpartij, maar kreeg het steeds zwaarder. Uiteindelijk behaalde hij een hard bevochte 4de plaats. Marijn zat in een grote wedstrijdpoel en wist met 2 winst partijen beslag te leggen op de 4de plaats.

 

In het tweede blok kwamen Merlijn Poppema en Melle Niermeijer op de mat. Merlijn had het zwaar in zijn poel, maar wist ook beslag te leggen op een 4de plaats.  Melle had een grote poel en wist door 2 mooie gewonnen partijen een 4de plaats te behalen.

In het derde blok was het de beurt aan Hilde Topper. De eerste wedstrijd verloor ze op beslissing scheidsrechter, maar daarna won zij glorieus alle partijen met Ippon en daar had de scheidsrechter geen invloed op  Een mooie tweede plaats en daar mee terecht een fantastische prestatie.

We kunnen trots zijn op onze judoka’s!

Komende zaterdag 10 november is er een groot judotoernooi in de sporthal de Hullen in Roden en daar doen 9 judoka’s van Chi-Do Roden aan mee.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *