Op een prachtige lentedag in april organiseerde Chi-Do afgelopen weekend haar eigen clubkampioenschappen. De judoka’s kwamen tegen elkaar in actie om te bepalen wie kampioen van de vereniging zou worden in zijn of haar categorie. Ton van Zeijst, voorzitter van de judovereniging, opende het toernooi. Dit toernooi is speciaal voor de jeugd van de vereniging georganiseerd om kennis te maken met wedstrijdjudo en ervaring op te doen voor zwaardere toernooien.

In een ontspannen sfeer streden de deelnemers in vijf poules voor de overwinning. Dit leverde mooie partijen op, waarbij op een sportieve wijze heupworpen, armklemmen en houdgrepen werden uitgevoerd. De mooiste worpen werden gemaakt door Bram van Amstel en Joas Stienstra, die daarvoor een mooie beeldje ontvingen.Kampioen zijn geworden: Tim Doedens, Milan Kimeney,Sven Mulder, Lenthe Coster en Else Roffel.

Huldigingen

Het clubkampioenschap was ook een mooie gelegenheid om diverse leden te huldigen. Tan de Klerk en Louren de Jong waren goede verkopers van banketstaven. Hele goede verkopers van de Grote Clubactie waren Rick en Anna van der Laan en Milan Kimeney. Allerbeste verkoper was Lars Mulder die zowel de meeste banketstaven als de meeste loten verkocht. Al deze verkopers werden beloond met het boek ’Judo met staartjes!’ van Mark Donners. Lars Mulder ontving daarnaast een mooie sporttas.

Kuiperbokaal

Tot slot van het toernooi werd ook de winnaar van de Kuiperbokaal bekend gemaakt. Guido van Het clubkampioenschap was ook een mooie gelegenheid om diverse leden te huldigen. Tan de Klerk en Louren de Jong waren goede verkopers van banketstaven. Hele goede verkopers van de Grote Clubactie waren Rick en Anna van der Laan en Milan Kimeney. Allerbeste verkoper was Lars Mulder die zowel de meeste banketstaven als de meeste loten verkocht. Al deze verkopers werden beloond met het boek ’Judo met staartjes!’ van Mark Donners. Lars Mulder ontving daarnaast een mooie sporttas.

Uitslagen:

Poule 1

Lenthe Coster

Bram van Amstel

Mylan Dam

Alexander Borisov

 

Poule 2

Tim Doedens

Lars Mulder

Joas Stienstra

Koen Cnossen

 

Poule 3

Milan Kimeney

Melle Niermeijer

Hilde Topper

Stef Schuiling

 

Poule 4

Sven Mulder

Justin Holman

Jorden Warners

 

Poule 5

Else Roffel

Laurens van den Berg

Guido van der Let

Mirte Deelstra

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *