Het Ot en Sien judotoernooi van judovereniging Chi-Do wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. In 2014 werd het toernooi in ere hersteld vanwege het 50-jarig jubileum van onze club. In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw werd dit toernooi ook al georganiseerd in de toenmalige Noordenveldhal. De judoka’s uit Noord-Nederland  gaan op zaterdag 20 januari de strijd met elkaar aan. Het toernooi staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter Harry Boersma.

De deelnemende judoka’s zijn in dertien poules ingedeeld die een volledige competitie draaien. De inzet van de vrijwilligers op deze dag is groot. Zij zorgen onder andere voor de organisatie, catering en bezetting van de wedstrijdtafels. Zonder hen is het niet mogelijk om zo een toernooi te houden. Ook krijgt Chi-Do ondersteuning van het wedstrijdsecretariaat van de JBN bij de inschrijving en indeling van de judoka’s. De wedstrijden vinden plaats in de dojo van judovereniging Chi-Do aan het Nijlandspark te Roden en beginnen om 9.00 uur. De toegang tot het Ot en Sien Toernooi is gratis. Een mooie gelegenheid om het judotalent van Noord Nederland te zien.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *