(foto Dolf Ottens)

Tijdens het JBN opstaptoernooi in Roden was er een bijzonder optreden van Sterke Derk.Voordat de judoka’s in actie kwamen werd door een demonstartie van Sterke Derk aan ouders en judka’s uitgelegd wat de spelregels van het judo zijn. Daarna konden de judo’s de strijd met elkaar aangaan. Ruim 150 deelnemers verdeeld over 24 poules verdeelden de medailles. Voor de mede organiserende judovereniging Chi-Do kwamen zes deelnemers in actie. Milan Kiemeney en Benjamin van er Veen waren het meest succesvol met een 2 plaats. Ook Luuk van der Pluijm was goed op dreef met een vierde plaats.Kasper Eldering en Melle Niermijer judoen heel verdienstelijk, maar kwamen door de zware tegenstand niet in aanmerking voor het podium. JBn en Chi-Do kijken terug op een geslaagd toernooi, waarbij bestuurslid Cees Roest van JBN Noord benadrukte bij de afsluiting dat het toernooi door de inzet van vele vrijwilligers tot een succes is geworden.

(foto Dolf Ottens)

(foto Johan de Groot)

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *