Vanaf vorige week zijn klanten van de Albert Heijn met een volle spaarkaart bij Chi-Do gaan sporten om de sport te vinden die bij hen past. De eerste enthousiaste sporters hebben mee al meegedaan aan de training. Voor judovereniging Chi-Do is de AH Sportactie een mooie kans om hun sportactiviteiten judo en dames zelfverdediginging de spotlights te zetten en mensen te laten ervaren welke sport bij hen past.

 

Bij Chi-Do kunnen spaarders kennismaken met judo en dames zelfverdediging Zo hopen we meer leden te verwelkomen op onze sportclub. “We hebben ons aangemeld bij de AH sportactie om om onze sportactiviteiten te laten zien en het is een mooie gelegenheid voor de klanten van Albert Heijn om tijdens de reguliere lessen kennis te maken met judo en dames zelfverdediging. Momenteel is er nog ruimte bij onze reguliere lessen om deel te nemen”, aldus contactpersoon Johan de Groot.

AH Sportactie

Met de AH Sportactie kunnen klanten 3 weken lang bij alle 900 AH winkels in Nederland vanaf 4 september per spaarkaart sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Sporten kan tot en met 3 december (14 weken). Met een volle spaarkaart krijgen klanten t/m 1 oktober bij de kassa een actiecode waarmee ze via de website www.ahsportactie.nl op zoek gaan naar sportactiviteiten die in hun buurt worden aangeboden. 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *