Zaterdag 13 mei vanaf 9.00 uur organiseert Chi-Do het Univé Judotoernooi voor de eigen leden. Het wordt een gezellig en sportief toernooi voor alle leden van Chi-Do. Het vindt plaats in de dojo van Chi-Do en deelname is gratis.

Tijdens het toernooi wordt de Kuiperbokaal uitgereikt aan de judoka van Chi-Do die in positieve zin is opgevallen binnen de vereniging. Dit kan zijn op velerlei gebied, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, meehelpen bij trainingen, coaching tijdens wedstrijden, deelname aan wedstrijden, opleiding volgen voor scheidsrechter of trainer et cetera. Ook worden de beste verkopers van de Grote Clubactie en de banketstavenactie bekend gemaakt.

Opgave voor het toernooi kan bij wedstrijdsecretaris René Bultje via email of het toegestuurde deelnameformulier inleveren bij de trainer.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *