Volgende week beginnen we na de zomervakantie  op 30 augustus weer met de judotrainingen en dames zelfverdediging. Dinsdag starten  de senioren en dames zelfverdediging om 20.00 uur. Woensdag begint de eerste groep van de jeugd om 16.00 uur. Voor de zomervakantie hebben veel judoka’s examen gedaan. Voor degene die een nieuwe kleur band hebben behaald hebben we de officiële diploma’s van de JBN ontvangen. De diploma’s worden bij de training uitgereikt door trainer Herman de Jong. 

Voor vriendjes en vriendinnetjes is weer plaatst tijdens de training. Neem gerust iemand mee die wil kennis maken met judo. De eerste drie trainingen zijn gratis.

We willen in een frisse dojo beginnen aan het nieuwe seizoen. Zaterdagochtend 27 augustus, 9:00 – 12:00 uur maken we de dojo schoon. Vrijwilligers zijn van harte welkom om even een paar uurtjes te helpen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *