Op 12 maart 2016 steekt Chi-Do de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Heb je zin om samen met andere leden en ouders bij Chi-Do aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Secretaris Johan de Groot: “Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We gaan de kleedkamers schilderen, vloerbedekking leggen in de kantine en de struiken snoeien rondom de dojo. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.”

De klusdag begint om 9.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *