In de dojo werden vanmiddag de graduaties voor de diverse kyu-graden afgenomen. Veel ouders en familie waren aanwezig om de vorderingen van de jeugd te zien. De examens vonden plaats onder het toeziend oog van trainer Herman de Jong (3e dan) en voorzitter Ton van Zeijst (3e dan). Het afgelopen half jaar is veel getraind en zijn er goede vorderingen gemaakt. Dat was duidelijk waar te nemen, want iedere judoka liet op zijn of haar eigen niveau zien welke voorgeschreven worpen en houdgrepen zij hadden geleerd. Velen verdienden een hogere kleur slip, als tussenstap naar een hogere kleur band. Tien leerlingen behaalden een nieuwe kleur band, ook wel kyu genoemd. Het uiteindelijke doel van deze judoka’s is het examen voor de zwarte band (1e dan). Daar komen zij voor in aanmerking als ze alle gekleurde banden hebben gehaald.

Resultaten graduaties januari 2016:

Witte band, gele slip: Lars Bultje, Melle Niermeijer, Hetwig Wiersma.

Witte band, oranje slip: Jesse Bakema, Thomas Clement, Pieter Mulder, Boaz Voerman, Koen Cnossen, Mick Vossen.

Witte band, groene slip: Rik van der Meer.

Witte band, blauwe slip: Nynke Homan, Sander de Jong, Anna van der Laan.

Witte band, bruine slip: Tobias Stienstra.

Gele band: Niels Bultje, Marit Dijkstra, Renzo Hilverts, Hugo Staal, Bram Voges.

Gele band, oranje slip: Anniek Bultje, Tycho Geuken, Rick van der Laan.

Gele band, bruine slip: Laurens van den Berg, Björn Bos, Jessie van Breukelen, Jinte Kroese.

Oranje band: Jesper Alberts, Steijn Huistra, Guido van der Let, Else Roffel, Glenn Wedzinga.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *