Het Univé Nieuwjaarstoernooi van Chi-Do wordt gehouden op zaterdag 30 januari. De judoka’s van de judovereniging uit Roden maken dan uit wie in zijn of haar gewichtsklasse zich dit jaar clubkampioen mag noemen. Aanvang van het toernooi is 9:00 uur en wordt gehouden in de dojo aan het Nijlandspark. Tijdens het toernooi wordt de Kuiperbokaal uitgereikt aan de judoka van Chi-Do die in positieve zin is opgevallen binnen de vereniging. Dit kan zijn op velerlei gebied, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, meehelpen bij trainingen, coaching tijdens wedstrijden, deelname aan wedstrijden of een judo-opleiding volgen voor scheidsrechter of trainer. Sinds 1986 kent Chi-Do de Kuiper Bokaal. Deze historische wisselbeker is genoemd naar een voormalig Nederlands Kampioen en oud-trainer van Chi-Do Harry Kuiper.

Voorafgaand aan het toernooi vinden woensdag de graduaties plaats. Een mooi moment om te laten zien wat de judoka’s het afgelopen half jaar allemaal hebben geleerd. Voor wie kennis wil maken met judo in Roden is het een mooie gelegenheid om te komen kijken. Beide evenementen zijn gratis toegankelijk.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *