Eelde2015Op het Vliegveld Toernooi in Eelde zijn maar liefst zes judoka’s van Chi-Do eerste geworden. Aan het toernooi, dat afgelopen zaterdag werd gehouden in het restaurant van Groningen Airport Eelde, deden 175 judoka’s mee. Op deze unieke locatie, waar de wedstrijden af en toe werden onderbroken voor een opstijgend vliegtuig, wisten Else Roffel, Adilson Clement, Jayda Hut, Tycho Geuken, Renzo Hilverts en Anniek Bultje al hun wedstrijden te winnen en ontvingen de gouden medaille. In totaal deden 16 judoka’s van Chi-Do mee aan het evenement. Ook de overige deelnemers presteerden goed waarbij velen een podiumplaats haalden. Voor een aantal deelnemers was het podium net niet haalbaar. Zij deden veel ervaring op en gingen toch nog met een medaille naar huis. Coach Herman de Jong was zeer tevreden over de prestaties. Vooral het effect van de extra training op zaterdag is steeds beter waarneembaar.
Uitslag judoka’s Chi-Do
1e plaats: Else Roffel, Adilson Clement, Jayda Hut, Tycho Geuken, Renzo Hilverts en Anniek Bultje.
2e plaats: Lonneke Webers, Niels Bultje, Ruben Aukema en Guido van der Let.
3e plaats: Anna van der Laan, Laurens van den Berg enTobias Stienstra.
4e plaats: Tijs Lenting, Nynke Homan en Sander de Jong.