Op het 16e Paul Dijkstra toernooi in Norg heeft Chi-Do zaterdag flink wat prijzen mee genomen naar Roden. Het toernooi was van een prima kwaliteit, met in totaal 340 deelnemers. Het valt nog in de categorie opstaptoernooi maar dat was aan de wedstrijden niet te zien. In de Brinkhof werd gestreden op zeven matten, waarbij het publiek dicht bij de mat kon zitten. Er werd volop gescoord met hele mooie technieken en het verbaasde kenner en publiek hoe goed en fanatiek er gejudood werd. De yuko’s, wazari’s en ippon’s vulden continu de scoreborden. De coaches van Chi-Do waren onder de indruk van de prestaties van de eigen judoka’s. We zijn sinds kort bezig om wat meer wedstrijdgericht te trainen en de resultaten waren daar ook naar. Met 10 podium plaatsen en zeven keer een vierde plaats was het een ware medaille regen.
Gouden medailles waren er voor Jessie van Breukelen, Else Roffel en Renzo Hilverts. Zilver was er voor Jayda Hut, Tobias Stienstra, Niels Bultje en Awin Steenhuis. Brons was er voor Hanne Hobbelen, Anniek Bultje en Mirte Deelstra. Vierde plaatsen waren er voor Guido van der Let, Sander de Jong, David Smeding, Ruben Aukema, Rik van der Meer, Nynke Homan en Jinte Kroese.
Geweldige prestaties waar we met recht trots op kunnen zijn.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *