DSC_3238aChi-Do is vandaag het nieuwe jaar gestart met het judotoernooi voor de eigen leden. De judoka’s kwamen tegen elkaar in actie om te bepalen wie kampioen van de vereniging zou worden in zijn of haar categorie. Ton van Zeijst, voorzitter van de judovereniging, gaf in zijn openingstoespraak aan dat na het afgelopen seizoen, waarin het 50 jarig jubileum werd gevierd, we niet stil blijven zitten. Ook dit jaar zullen er weer diverse activiteiten worden georganiseerd. Dit toernooi is speciaal voor de jeugd van de vereniging wordt georganiseerd om kennis te maken met wedstrijdjudo. Daarom is het ook leuk om de junioren te zien strijden die voor spektakel zullen zorgen tijdens hun wedstrijden.
In een ontspannen sfeer streden de deelnemers in zeven poules voor de overwinning. Dit leverde mooie partijen op, waarbij op een sportieve wijze heupworpen, armklemmen en houdgrepen werden uitgevoerd. De mooiste worp werd gemaakt door Bjorn Bos die daarvoor een mooie beeldje ontving. In de pauze werd een kleine demonstratie judoworpen gegeven.
Het nieuwjaarstoernooi was ook een mooie gelegenheid om diverse leden te huldigen. Joshua Spronk was de beste verkoper van banketstaven. De beste verkopers van de Grote Clubactie waren Tijs Lenting, Jinte Kroese en Steijn Huistra.
Ook hebben we afscheid genomen van wedstrijdcoördinator Christa Gelling. Na 5 jaar actief te zijn geweest in het bestuur heeft zij haar taken overgedragen aan de nieuwe wedstrijdcoördinator Rene Bultje.
Na afloop van het toernooi ontvingen alle judoka’s een medaille.

Uitslagen:

 

Poule 1

1
Luuk van der Til
2
Gijs de Jong
3
Rick Veldkamp
4
Maurice Kuiper
5
Georg Groenedaal
   
Poule 2
1
Rik Lenting
2
Adilson Clement
3
Else Roffel
4
Guido van der Let
5
Steyn Huistra
6
Jesper Alberts
   
Poule 3
1
Laurens van den Berg
2
Bjorn Bos
3
Tijs lenting
4
Hugo Staal
   
Poule 4
1
Jinte Kroese
2
Vera Webbink
3
Jessie van Breukelen
   
Poule 5
1
Hanne Hobbelen
2
Anniek Bultje
3
Marrit Dijkstra
4
Lonneke Webers
   
Poule 6
1
Arwin Steenhuis
2
Rik van der Meer
3
Tycho Geuken
4
Ruben Aukema
5
Guido Ruijs
   
Poule 7
1
Niels Bultje
2
Renzo Hilverts
3
Tobias Stienstra
4
Sander de Jong
5
Nynke Homan

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *