Vanaf vrijdag 5 december is het Metropolitan Gymnasium in Tokyo het decor voor de Judo Grand Slam, Tokyo 2014. Kim Polling komt op dit toernooi ook in actie. Het is voor onze ambassadrice het eerste toernooi na het teleurstellend verlopen WK in het Russische Chelyabinsk. Dit toernooi vond plaats in augustus en zij behaalde daar een vijfde plaats. Na een periode van rust is Kim weer volop in training. Momenteel volgt zij een trainingskamp in Japan. De klasse -70 kg komt op 6 december in actie. De voorronden beginnen om 2 uur  (locale tijd 10.00 uur) en de finaleronde is om 8.00 (locale tijd 16.00 uur). Het toernooi is rechtstreeks te volgen op ippon.tv.

Chi-Do wenst Kim, die nog steeds nummer een is op de wereldranglijst, veel succes bij haar rentree op de tatami. Inmiddels is de loting bekend. In de eerste ronde heeft Kim een bye. In de tweede ronde komt zij uit tegen de winnares van de partij tussen Monika Burgess uit Canada en de Francaise Gevrise Emane.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *