RJ3_7715F25

In de dojo van Chi-Do werd zaterdag het Rabobank Ot en Sien judotoernooi georganiseerd. Het zeer druk bezochte evenement was door de judovereniging uit Roden in ere hersteld ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum en omdat Roden dit jaar Ot en Sien 110 viert.  Judoka’s uit de drie noordelijke provincies hadden zich ingeschreven voor het toernooi. Zij streden in zestien poules om de prijzen. Rik Lenting, Adilson Clement en Jessie van Breukelen, alle drie judoka’s van Chi-Do behaalden de eerste prijs. Ook andere judoka’s zoals  Renzo Hilverts, Jayda Hut en Guido van der Let presteerden heel goed met een tweede plaats in hun klasse. Voor Mirte Deelstra, Tom Snoek en Jinte Kroese was er een bronzen medaille. Ot en Sien kwamen langs om de medailles uit te reiken.

Tijdens het evenement werden ook bijzondere prijzen uitgereikt voor de mooiste judoworp. Deze waren voor Jessie van Breukelen (Chi-Do), Pietsje Kats (Judoschool Marco Oord), Sem de Vries (Judo Ryu Muntendam) en Jan Kloosterman (Yoshi Sleen). Voor beginnende judoka’s die buiten de prijzen vielen was er een stimuleringsprijs. Robin de Haan (Top Judo Sneek), Anouk Seinen (Judovereniging Koizumi), Jurgen Westra (De Splittinge) en Nick Langerijs (Judovereniging Vos) kregen een fraai mini judopak met de handtekening van ambassadrice Kim Polling.
Voorzitter van de toernooiorganisatie Christa Gelling was zeer tevreden over het verloop van het toernooi. Er was veel inzet van de judoka’s, waarbij het publiek lekker dicht bij de mat zat. Dit gaf een heel sfeervol toernooi. Mede door de hulp van Ot en Sien, de vele vrijwilligers en sponsoring door de Rabobank, ASI en BEFAflex werd het toernooi een groot succes. Dit is zeker een stimulans om het toernooi volgend jaar opnieuw te organiseren.
Foto’s van het Rabobank Ot en Sientoernooi zijn gemaakt door tegekkefoto.nl en te zien via de fotopagina.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *