Op zondag 21 december is er weer een 3-Sporten-Stage!
Door overvolle agenda’s van sensei en andere vele activiteiten in budoland, heeft het even geduurd voordat het zeker was, dat de 3 sporten stage door kon gaan. Nu is het dan  zo ver. De JBN organiseert  nog (net) in 2014 deze stage en wel op 21 december 2014, 10.00 – 12.45 uur in de dojo Chi-Do te Roden. Informatie en aanmelden via email jslof@jslof.com. o.v.v. naam email adres, eigen sporttak en graduatie. Geef je snel op,want vol is vol.
Dit is een leuke stage voor alle budoka’s die lid zijn van de JBN en die minimaal de 3e kyu (groene band)  hebben. De deelnamekosten zijn 10 euro p.p.
Klik hier voor een folder van dit evenement. Een routebeschrijving naar de dojo vind je hier!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *