Grot_Clubactie_logoOok dit jaar doet Chi-Do mee aan de Grote Clubactie. De verkoopboekjes worden woensdag 10 september uitgedeeld tijdens de trainingen.  Dit jaar hebben we er een speciale actie bij! Namens Horloge.com mogen we een extra verrassingspakket weggeven voor de persoon die de meeste loten verkoopt! Dus doe extra je best en maak kans op dit mooie pakket. Deze wordt uitgereikt tijdens het Nieuwjaarstoernooi op zaterdag 10 januari 2015.
 
Van de opbrengst willen we ons vijftig jarig jubileum vieren. Denk hierbij aan “Chi-Do got talent” en het Rabobank Ot en Sientoernooi.
 
Let op! Zaterdag 13 september begint de verkoopactie voor de Grote Clubactie.
 
Loten verkopen: iedereen kan het! De spelregels op een rijtje:
 
  • Wanneer begint de verkoop?
De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2014 begint op zaterdag 13 september. Eerder mogen geen loten worden verkocht.
  • Hoeveel kost een lot?
Een lot voor de Grote Clubactie kost 3,00 euro. Daarvan gaat 2,40 euro naar Chi-Do.
  • Hoe verkoop ik zoveel mogelijk loten?
Zorg dat er in ieder geval voor dat je meteen op 13 september met verkopen begint. En lees de verkooptips. Belangrijk: noteer op de intekenlijsten goed alle gegevens van de mensen die bij jou loten kopen! En zet eigen je naam er ook op.
  • Hoe kunnen mensen betalen?
Chi-Do heeft er voor gekozen dat je geen geld hoeft op te halen. De deelnemers betalen door automatische incasso. Zorg dus dat  de gegevens in het boekje goed worden ingevuld.
  • Wanneer bezorg ik de loten?
Als je klaar bent met verkopen lever je de intekenlijsten meteen in bij de trainer. Omdat de loten verkocht zijn via eenmalige machtiging hoef je niets meer te doen. In plaats van een papieren lot krijgt de koper dan een bankafschrift met het lotnummer erop of via email.
  • Wanneer is de trekking?
De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 27 november 2014
  • Wat kunnen de mensen winnen?
Net als vorig jaar worden er weer fantastische prijzen verloot. De hoofdprijs is maar liefst 100.000 euro.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *