Kim_2014-03-01Het wereldkampioenschap judo wordt volgende week gehouden in het Russische Chelyabinsk. Het toernooi begint maandag 25 augustus en duurt tot en met zondag 31 augustus.
De belangrijkste dag voor Chi-Do is vrijdag 29 augustus. Dan komt onze ambassadrice Kim Polling in actie in de klasse -70 kg. Kim staat sinds vorig jaar eerste op de wereldranglijst en is torenhoog favoriet. In een interview bij de NOS vertelde ze dat ze blessurevrij is en zich bijzonder fit voelt. Zij wil dolgraag wereldkampioen worden. Het verslag is terug te zien op haar eigen website. Recent heeft zij ook nog een interview gegeven aan 100judo.com. Aan belangstelling heeft Kim niet te klagen. Chi-Do wenst Kim heel veel succes bij het WK.
Het toernooi is rechtstreeks te volgen op ippon.tv. De voorronden starten om 7.00 uur (lokale tijd 11.00 uur). De medaille wedstrijden beginnen om 13.00 uur (lokale tijd 17.00 uur), deze zijn ook te zien via de livestream op nos.nl. Een samenvatting van de judowedstrijden is dagelijks vanaf 17.00 uur te zien bij Studio Sport op NPO 1.
Inmiddels is de loting bekend. Deze is te zien op ippon.org.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *