Logo_Oranjefonds_3Chi-Do neemt ook dit jaar deel aan NL DOET van het Oranjefonds. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleert iedereen om op zaterdag 22 maart de handen uit de mouwen te steken. Doe je ook mee? We starten om 9.00 uur tot 15:00 uur. Alleen de ochtend of de middag helpen is ook mogelijk.
Je kunt je aanmelden bij NLdoet. Wij hebben minimaal 10 vrijwilligers nodig. Claim de klus op de website van NLdoet. Mocht je mee willen doen, maar de aanmeldingen op de site van NLdoet zijn al vol, dan kan je je opgeven via een email naar het secretariaat.
Trek oude kleren mee en neem je gereedschap mee. Voor kwasten, verf en materialen wordt gezorgd.
De volgende activiteiten staan op het programma:
– De muren van de kleedkamers schilderen
– Hekken plaatsen aan achter en zijkant van de dojo
– Vervangen kraan
– Rommel opruimen rondom het gebouw
– Spiegel plaatsen in kleedkamer
Laat iedereen weten dat jullie meedoen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *