Binnenkort start de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz weer en Chi-Do doet dit jaar ook mee. Jullie steunen ons toch ook?

 Judovereniging Chi-Do is elk seizoen hard bezig om de kinderen in Roden en omgeving enthousiast te maken voor de judosport. Om trainingen en activiteiten mogelijk te maken voor de kinderen is er natuurlijk geld nodig. Zeker dit jaar vanwege de activiteiten voor het 50 jarig bestaan van onze club. Daarom heeft het bestuur van Chi-Do zich ingeschreven voor de “Jeugd Sponsor Actie” van de Poiesz Supermarkten. In december 2013 hebben wij te horen gekregen dat we zijn geselecteerd om met deze actie mee te doen!

De actie houdt in, dat u in de periode van 3 februari tot en met 30 maart 2014 sponsorpunten krijgt bij besteding van €10 en meer. Ook zijn er sponsorproducten waar u extra sponsorpunten bij krijgt. Gedurende die periode kunt u op vertoon van een speciale Voordeel Clubpas van de Poiesz deze punten schenken aan Chi-Do. De pas wordt gescand bij de kassa. Deze pas is clubgebonden en wordt tijdens de training uitgedeeld. De actuele stand is bij te houden op www.poiesz-supermarkten.nl/jeugdsponsoractie. Hoe meer punten onze club heeft, hoe groter de sponsoropbrengst.

Ook geeft de pas voordeel op de actieaanbiedingen. Op vertoon van de pas worden de euro’s voordeel van de Jeugd Sponsor Aanbiedingen afgetrokken van het kassatotaal.

De week van maandag 17 t/m zaterdag 22 februari is onze actieweek, waarin wij onze vereniging extra gaan promoten. Op zaterdag 22 februari organiseren wij activiteiten in de Poiesz in Nieuw Roden. Winkelt u in een ander filiaal van de Poiesz, dan kunt u daar ook uw Voordeel Clubpas laten scannen.

Omdat wij meer passen dan leden hebben krijgt u meerdere passen. Deze worden uitgereikt tijdens de training. Wij vragen u deze te geven aan vrienden , kennissen, familie of buren waarvan u weet dat deze hun boodschappen bij de Poiesz doen. Dat mag dus ook in een ander filiaal dan Nieuw Roden.

Komt u Voordeel Clubpassen te kort om uit te delen neem dan contact om met de coördinator van de actie. Heeft u Voordeel Clubpassen over, lever deze dan weer in bij de volgende training zodat we een ander daar blij mee kunnen maken.

Wij hopen op uw bijdrage!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *