GCA_Chi_Do_RodenAlleen maar blijde gezichten tijdens de Grote Clubavond bij Liewes op dinsdagavond 10 december. Chi-Do en de andere aanwezige clubs kregen uit handen van Wim Liewes (directeur Opel-dealer uit Roden) hun cheques met de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 overhandigd. Chi-Do haalde een mooi bedrag op van € 885,36. De totale opbrengst van alle deelnemende clubs in deze regio bedraagt € 32.356,80.

Chi-Do was uiteraard zeer verheugd met het opgehaalde bedrag, die door middel van de verkoop van Grote Clubactie-loten tot stand is gekomen. De opbrengst is zeer welkom in de clubkas van de vereniging; de extra inkomsten worden gebruikt voor de aanschaf van een geluidsinstallatie. De jeugd van Chi-Do heeft geholpen met de loten verkoop. De senioren en ouders worden na aanschaf gevraagd om te helpen met het aanleggen van de installatie.

Namens Opel-dealer Liewes, Wim Liewes: “We zijn trots op alle bedragen die door leden van de clubs opgehaald zijn met de Grote Clubactie. Ook in deze economisch moeilijke tijden hebben mensen geld over voor het verenigingsleven. En dat is voor de verenigingen van groot belang. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk sport en recreatie bieden in onze regio, voor jong en oud. Vanuit Opel stimuleren we dit graag en kan de Grote Clubactie nog grootser uitpakken. En het verenigingsleven hier in de regio krijgt daarmee de steun die het verdient.”

Op de foto secretaris Johan de Groot van Chi-Do die de cheque ontvangt uit handen van directeur Wim Liewes.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *