JBN_3d_PMS144_Op zaterdag 9 november werd het JBN District Opstaptoernooi gehouden. Ruim 200 beginnende judoka’s  uit Noord Nederland waren naar sportcentrum De Hullen in  Roden gekomen om wedstrijdervaring op te doen bij een echt districtstoernooi. Natuurlijk was dit met wisselend resultaat. Er waren echte talenten bij, die na dit eerste toernooi meteen door kunnen stromen naar de grotere toernooien. Maar er waren ook judokaatjes bij voor wie dit Opstaptoernooi nog een stapje te hoog was en die beter nog een poosje bij de onderlinge en clubtoernooitjes kunnen blijven.

Voor Chi-Do namen vijftien judoka’s mee aan het toernooi. Vijf van hen vielen in de prijzen. Jinte Kroese en Steijn Huistra behaalden een fantastische tweede prijs. Jessie van Breukelen haalde ook het podium met een mooie bronzen medaille. Mirte Deelstra en Else Roffel kregen de vierde prijs omdat zij hoog eindigden in een grote poule. De overige deelnemers van Chi-Do behaalden wisselende successen en deden veel ervaring op voor andere toernooien.

De organisatoren van het toernooi waren zeer tevreden over het verloop van het toernooi. Chi-Do dankt alle vrijwilligers die bij het toernooi hebben geholpen. Door hun inzet is zo een prachtig regionaal toernooi in Roden te realiseren.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *