Voor het vierde keer wordt het JBN opstaptoernooi georganiseerd in sporthal de Hullen te Roden. Dit judo-evenement wordt georganiseerd op zaterdag 9 november door de Judobond Noord Nederland in samenwerking met judovereniging Chi-Do. Het betreft een opstaptoernooi voor de jongste jeugd met witte of gele band, zonder wedstrijdervaring. Doelstelling van het opstaptoernooi is de betreffende judoka’s een goede eerste opstap te bieden om daarna door te stromen naar de gewone toernooien.
De verwachting is dat er ongeveer 200 kinderen deelnemen uit de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en de Flevopolders. Namens Chi-Do doen vijftien jongens en meisjes mee. Voor de toeschouwers en belangstellenden is het een goede mogelijkheid om kennis te maken met deze sport. Het toernooi begint om 9:00 uur.
Op vrijdagavond 8 november wordt de wedstijdmat gelegd. Vrijwilligers die willen helpen zijn vanaf 20:00 uur welkom in de Hullen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *