JBN_3d_PMS144_Het nieuwe seizoen begint goed! Judo Bond Nederland heeft besloten om de cursus Judoleraar A door te laten gaan. Deze wordt gehouden in de dojo van Chi-Do te Roden. Gedurende twintig zondagen zullen in het seizoen 2013-2014 judoka’s uit Noord Nederland worden opgeleid tot judoleraar. Voor deze cursus komen zelfs  leerlingen uit Lelystad en Enschede.
Chi-Do is trots dat zij deze cursus mag huisvesten. De cursus wordt voor het eerst sinds vele jaren weer georganiseerd in het noorden van het land en is van groot belang voor de versterking van het trainersgilde.
De eerste opleidingsdag is 15 september. Er zijn nog enkele opleidingsplaatsen beschikbaar. Wilt u nog meedoen, meldt u dan snel nog aan bij de JBN bij Jennifer Regts, e-mail j.regts@jbn.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *