De JBN spant zich voor komend cursusjaar extra in om in het Noorden van Nederland  een cursus judoleraar op niveau 3 te laten starten. Deze cursus zal plaatsvinden in de dojo van Chi-Do in Roden.
 
Komend schooljaar organiseert de JBN voor de discipline judo een  lerarenopleiding op niveau 3. Deze opleiding heeft een audit van het NOC*NSF  en geeft de bevoegdheid om het vak van judoleraar of -trainer bij een aangesloten sportschool of vereniging uit te kunnen oefenen.
De opleiding wordt afgerond door het afleggen van Proeven van Bekwaamheid (PVB) en wordt na het positief afronden beloond met een erkend diploma. De opleiding gaat door als er voldoende aanmeldingen zijn.
 
Informatie over de opleiding Leraar A (niveau 3):
De opleiding judoleraar A richt zich op het afstemmen van het eigen sporttechnisch beleid op dat van de vereniging/sportschool, het zelfstandig plannen, verzorgen en evalueren van lessen en trainingen aan jeugd en volwassenen op kyugraadniveau en het afnemen van kyugraadexamens.
De opleiding duurt 18 dagen van 6 uur, exclusief de PVB dag, de tijd die nodig is voor de beroeps praktijkvorming en het maken van een viertal portfolio’s.
Wanneer je in het bezit bent van de 2e dan judo kom je in aanmerking voor het diploma judoleraar-A (niveau 3).
Wanneer je aan het einde van de opleiding niet in het bezit bent van de 2e dan, maar wel de PVB als voldoende hebt afgesloten, dan stroom je uit als judoleider (niveau 2). Wordt daarna binnen vier jaar de 2e dan alsnog behaald, dan kom je alsnog in aanmerking voor het diploma judoleraar A (niveau3).
 
Deze opleiding van de JBN start  in september/oktober van dit jaar en worden gespreid over het gehele schooljaar op een zondag gegeven in de dojo van judovereniging Chi-Do te Roden.
 
U kunt zich nog inschrijven voor de opleiding tot 22 juni a.s.
 
Kijk op de website voor meer informatie.
Meld u snel aan, want vol=vol.
 
Gelijk inschrijven? Ga dan naar www.jbn.nl/opleidingen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *