Afgelopen zaterdag is weer flink geklust aan de dojo. Buiten werd het dak gerepareerd. Over de volle breedte van het gebouw werd aan de voorkant ruim een meter van het dak verwijderd. Hierna werden nieuwe balken, houten beplating, isolatie en bitumen aangebracht. Hiermee hopen we dat de lekkages over zijn. Binnenkort moeten de dakranden nog worden afgewerkt en wordt over de rest van het dak een laag bitumen aangebracht.

Binnen werd de ventilatie aangepast. In de dojo zijn ventilatiegaten geboord en voorzien van roosters. Op de schakelaar van de grote dakventilator is nu een tijdschakelaar geplaatst, zodat deze elke dag kan worden ingeschakeld. Grote klasse van alle vrijwilligers die hierbij hebben geholpen. Ook dank aan de firma Miedema voor de snelle hulp bij het aanbrengen van het bitumen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *