De oude plafondplaten in de kantine, kleedkamers en entree zijn vervangen. Door sponsoring van leverancier Bestelplafond.nl is het mogelijk geworden om dit project te realiseren. Vrijwilligers zijn de hele dag bezig geweest om de oude, verkleurde en doorgezakte platen weg te halen. Voordat de nieuwe platen werden geplaatst werd alle stof en spinnenwebben, die zich boven de oude platen had verzameld, verwijderd. Daarna konden de nieuwe platen op hun plaats worden gelegd. Op zich valt het niet direct op, maar al je goed kijkt is het een enorme verbetering voor deze ruimtes.

Wat ook niet opvalt, maar wel is gedaan, is het afnemen van alle wanden in de dojo. Ook deze vrijwilligersbijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *