Het is even stil geweest. Maar de werkzaamheden bij de dojo zijn doorgegaan.Wat is de afgelopen weken gerealiseerd? De stenen buitenmuur is voor de eerste keer in de verf gezet. Dat ziet er een stuk beter uit nu de graffiti weg is.

 

De metalen frames voor de banken zijn gelast en opgehangen aan de zijwanden. Nu wordt al deels zichtbaar hou de banken er uit gaan zien. De houten balken voor de banken zijn voor de eerste keer in de lak gezet. De nieuwe judomatten zijn gearriveerd. Voorlopig liggen deze nog geparkeerd in de kantine. De kleuren zijn prachtig.

 

Oproep voor vrijwilligers! Komende zaterdag 26 september willen we weer om 8.00 uur aan de slag. We willen dan in alle balken op de metalen frames van de banken monteren. Als er tijd over is kunnen deze voor de tweede keer gelakt worden. Als dit klaar is kan de zaal leeg en schoongemaakt gemaakt worden. Ook dinsdagavond 29 september wordt er vanaf 19.00 uur geklust. Het betreft dan voornamelijk restwerkzaamheden.

 

De mat wordt in principe het weekend van 3 en 4 oktober gelegd. De restwerkzaamheden moeten dan wel klaar zijn, omdat we de kans op beschadiging van de nieuwe matten zo klein mogelijk willen houden.

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *