Na de graduaties van woensdag 24 juni is de dag erna gestart met de sloop van de dojo door Gerard, Hank, Gijs, Matthijs, Paul en Johan. Eerst zijn de matten verwijderd. Daarna zijn de lampen en verwarmingspijpen gedemonteerd. Toen kon het echte slopen beginnen. Met donderend geraas kwam het houten plafond naar beneden. De zwaarste klus van de dag was het weghalen van het glaswol. Dat spul prikt wel heel erg. De eerste dag van de sloop is goed verlopen. We liggen mooi op schema. Nu is het wachten op de containers zodat we het sloopafval kunnen afvoeren.

 

Ook V2Bouw is al druk bezig geweest. De oude fundering is vorige week uitgegraven. Daarnaast is een nieuwe fundering gestort aan de achterzijde van de dojo. Helaas zijn vandalen ook actief geweest. Zij hebben een deel van de oude funderingen gesloopt. Hiervan is aangifte gedaan bij de politie.

 Enkele foto’s:

 

 

 

 

 

 

Kijk hier voor meer foto’s van de sloop!!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *