Na het inloggen verschijnt er aan de linkerkant in het Gebruikermenu een keuze “Mijn gegevens”.

 

Na het aanklikken van deze menukeuze krijg je een scherm waarin je de volgende zaken kunt aanpassen:

 

Uw naam

Dit is de naam zoals die gebruikt wordt op de site zelf, zoals in het gastenboek. Het gaat dus niet om je inlognaam, die kun je namelijk niet veranderen. 

 

E-mail

Hier kunt je zonodig een ander mailadres invoeren.

 

Wachtwoord

Voer hier je nieuwe wachtwoord in. Je hoeft niet eerst je oude wachtwoord in te voeren, dat had je immers bij het inloggen al gedaan!

 

Bevestig wachtwoord

Voer hier, ter controle, nogmaals je nieuwe wachtwoord in.

 

Frontend taal

Onze site is in principe in staat meerdere talen te ondersteunen. Aangezien alle berichten en dergelijke wel gewoon in het nederlands blijven is het niet nodig deze optie te veranderen.

 

Tijdzone

Mocht je als Chi-Do lid een tijdje in een ver land verblijven maar wel mee willen blijven doen op onze site, dan kun je hier de tijdzone aangeven van de plaats waar je je bevindt. Hierdoor worden de tijden van je reacties in het gastenboek en dergelijke automatisch aangepast.

 

Opslaan

Nadat je je gegevens hebt aangepast sla je ze met deze knop op.

 

 

Oeps een foutje??

Als er iets fout gaat bij het opslaan is er soms geen weg terug: je hebt je wachtwoord veranderd maar weet niet meer in wat? Geen nood. Neem dan contact op met de webmaster. Hij zal je een aantal gegevens vragen om je identiteit te bevestigen en de boel weer herstellen. 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *