Vakantie:

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen.

 

Veiligheidsregels:

Tijdens de trainingen en de wedstrijden mogen geen sieraden of piercings worden gedragen. Ook dienen de nagels van vingers en tenen kort geknipt te zijn. Dit alles is om te voorkomen dat  je een tegenstander verwondt.

 

Verhuur:

De dojo is de oefenruimte van de judovereniging. Het gebouw is eigendom van Chi-Do. De zaalruimte wordt verhuurd aan andere organisaties zoals gymnastiek voor ouderen, fysiotherapie, weerbaarheidstraining en kickboxen. Er zijn nog mogelijkheden voor verhuur.

Adres: Nijlandspark 15, 9301 BZ  Roden
Postadres: secretariaat van Chi-Do     
Contact: info(at)chi-do.nl

 

Verwurgingen:

Verwurgingen en sutemi’s zijn pas toegestaan vanaf het jaar dat je 12 jaar wordt.

Armklemmen zijn pas toegestaan vanaf 17 jaar.

 

Gerelateerde Artikelen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *