Schoenen:

In de dojo worden geen schoenen gedragen. In de dojo mogen wel slippers aan, maar niet op de mat. Bij de entree zijn schoenenkasten geplaatst waar het schoeisel kan worden opgeborgen.

 

Sieraden:

Tijdens trainingen en wedstrijden is het verboden om sieraden (ook piercings) te dragen.

Slip:

Aan de judoband wordt de kleur slip gedragen die behaald is bij de graduaties. De kleur van de slip is altijd hoger dan de kleur van de band. Als de bruine kleur slip is behaald, kan bij de volgende graduatie een nieuwe kleur band worden toegekend.

 

Sponsoring

Chi-Do kent ruime mogelijkheden voor sponsoring. Hierbij valt te denken aan het bevorderen van naamsbekendheid via vermelding van uw logo met link op de website of op een spandoek in de dojo. Ook kunt u uw naam verbinden aan toernooien die door Chi-Do worden georganiseerd. Chi-Do ziet sponsoring als een mogelijkheid om goede relaties te onderhouden met leden en bedrijven, waarbij voor alle partijen een win-win situatie ontstaat. Neem contact op met het secretariaat of de penningmeester om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde Artikelen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *