Op woensdag 9 september a.s. staat de jaarvergadering van Judovereniging Chi-Do gepland. 

Vanwege de corona-maatregelen vragen we een ieder die deze vergadering bij wil wonen om zich aan te melden via info@chi-doroden.nl. Aanmelden kan tot 8 september. Deelname aan de vergadering uiteraard alleen wanneer u geen corona-gerelateerde klachten heeft. 

De vergadering vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur in de dojo aan het Nijlandspark 15 in Roden. 

Mocht u niet fysiek willen deelnemen aan de jaarvergadering, maar toch benieuwd zijn naar de stand van zaken, dan kunt u het jaarverslag ontvangen per mail. Ook hiervoor kunt u een mailtje sturen naar info@chi-doroden.nl.

Het financieel jaarverslag ligt ter inzage op woensdag 9 september in de dojo aan het Nijlandspark 15.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *