Zaterdag  werd in Café Boonstra in Peize het jaarlijkse judo toernooi georganiseerd door de plaatselijke judovereniging. Het blijft een bijzondere locatie: judoën in een kroeg.

De motivatie en inzet leden daar niet onder. Er werd hard gestreden op beide Tatami  om een zo goed mogelijk resultaat te scoren.  Noor van Limmeren deed het fantastisch met mooie beenworpen en een houdgreep werd ze 2de een mooie Zilveren medaille. Nicole deed daar niet voor onder met haar heupworp en Osoto Gari’s werd zij ook 2dede 2de Zilveren medaille. Alexander Borisov  steeg ook boven zich zelf uit en verraste met mooie technieken, verloor helaas 1 partij maar dat werd wel de derde  2de plaats ook Zilver. Femke Wubs en Ruben van der Spoel troffen zware poules maar wisten beide op wilskracht beslag te leggen op een 3de plaats  Brons.  Duco Hoiting had het geluk niet mee, hij gaf goed partij en werd 4de in zijn groep  gezien de sterke tegenstanders een mooi resultaat.

We hadden die dag een Golden Girl  en 3 Golden Boys.  Nienke Vrieling komt wat verlegen over maar eenmaal op de mat verraste ze al haar tegenstanders ze won al haar partijen dat was Gouden medaille nr 1. Djerano Spaan liet ook niet met zich sollen met mooie heupworpen  werd dat Gouden medaille nr. 2.  Milan Kiemeney werkt ook aan zijn status als bijna niet te kloppen en flikte het nu weer met heup en schouder worpen werd hij ook eerste Gouden medaille nr 3.  Jesse Vrieling kon niet achter blijven bij zijn zusje en maakte met zijn Okuri Aahi Barai veel punten wat resulteerde in de 4de Gouden medaille

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *