Judo vereniging Asahi uit Assen organiseert jaarlijks het internationale Bartje judotoernooi.

Als Chi-Do zijn wij met 3 gemotiveerde judoka’s daar na toe geweest in sporthal Olympus.

Op 12 tatami (judo wedstrijd matten) deden meer dan 700 judoka’s uit heel Nederland en omringende landen mee.  Het resultaat was dat er op zeer hoog niveau gestreden werd en dat wij als Chi-Do judoka’s zwaar aan de bak moesten.  Pepper van Breukelen die nog maar een paar maanden op judo zit durfde de uitdaging van zo’n groot toernooi wel aan en begon gedreven aan zijn partijen.  Met zijn witte band met gele-slip trof hij duidelijk judoka’s die al veel vaker aan wedstrijden hadden mee gedaan maar wist ze goed partij te geven. Met veel inzet kon hij zich goed staande houden en werd uiteindelijk 4de. Melle Niermeijer trof ook een zeer sterke poel. Tegen judoka’s met zichtbaar veel meer ervaring stond hij zijn mannetje. Hij viel ook net buiten het podium een 4deplaats. Milan Kiemeneij steeg boven zich zelf uit. Met een paar mooie Ippons ging hij door naar de finale poule en daar werden de medailles verdeeld. Met nog 2 zware wedstrijden te gaan legde hij beslag op de derde Plaats Brons.