Op Zaterdag 6 april zijn we met 11 judoka’s naar het SaKuRa toernooi geweest in Eelderwolde.

Stef en Nicole Schuiling trapten af om 9.00 uur en scoorden met mooie technieken de eerste medailles voor Chi-Do. Een mooi verdiende 3de plaats voor Nicole en Stef won alle wedstrijden en verdiende daarmee Goud 1ste plaats. In het tweede blok waren er 5 judoka’s van Chi-Do en daar verrasten Tim Doedens en Milan Kiemeney -met mooie worpen en houdgrepen – alle tegenstanders door alle partijen te winnen en beslag te leggen op Goud. Jesse Vrieling en Pepper van Breukelen deden daar niet veel voor onder want die gingen met zilver naar huis.

Bij Jort Witteman was het een grote glimlach op zijn gezicht. Wat was hij trots op zijn derde plaats.

Merlijn Poppema was de enige deelnemer voor Chi-Do in het derde blok ging met veel inzet en goede technieken met Brons 3deplaats naar huis.

In het laatste blok waren er 4 dames voor Chi-Do actief. Else Roffel startte met een prachtige beenworp en scoorde daarmee haar eerste Ippon binnen 5 seconden. Haar tegenstanders waren alle maal jongens maar daar trok Else zich niets van aan. In een poule van 6 werd ze uiteindelijk 4de, maar wat heeft ze goed gejudood.  Hilde Topper deed het ook erg goed en op karakter behaalde ze een mooie Bonze medaille 3deplaats.  Lynn Regien en Nienke Vrieling verdeelde de prijzen onderling  in een poel van 5 judoka’s werd Lynn 1steGoud en Nienke 2dezilver.  Voor Pepper van Breukelen was er nog een extra prijs voor de mooiste worp.  Een geweldige prestatie van de Chi-Do judoka’s

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *