Chi-Do Roden vertrok vorige week zaterdag met zes judoka’s naar het toernooi in De Wingerd in Hoogkerk. In de gezellig ingerichte sporthal lagen twee judomatten klaar waarop de wedstrijden konden plaatsvinden. Voor mee gereisde ouders en broertjes en zusjes stonden banken klaar om de verrichtingen van dichtbij zo optimaal mogelijk te volgen.

Er werd gestreden in een poule-systeem zodat alle judoka’ minimaal drie wedstrijden op de mat stonden. Met Jessie van Breukelen en Milan Kiemeney ging het heel goed. Zij moesten er allebei hard voor knokken, wonnen alle partijen en werden daarmee winnaar van de eerste plek en een gouden medaille.

Tim Doedens deed het ook erg goed en veroverde een bronzen medaille. Lars Mulder en Luuk van der Pluijm hebben met veel inzet er hard voor geknokt en werden vierde in de poule.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *