Voor het zevende keer wordt het JBN opstaptoernooi georganiseerd in sporthal de Hullen te Roden. Dit judo-evenement wordt georganiseerd op zaterdag 11 november door de Judobond Noord Nederland in samenwerking met judovereniging Chi-Do uit Roden. Het betreft een opstaptoernooi voor de jongste jeugd met witte of gele band, zonder wedstrijdervaring. Doelstelling van het opstaptoernooi is de betreffende judoka’s een goede eerste wedstrijdervaring te bieden om daarna door te stromen naar de gewone toernooien.

De verwachting is dat er ongeveer 150 kinderen deelnemen uit de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en de Flevopolders. Namens Chi-Do doen vijf judoka’s mee. Voor de toeschouwers en belangstellenden is het een goede mogelijkheid om kennis te maken met deze sport. Het toernooi begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *