Judobond Noord Nederland organiseerde zondag 18 juni voor de negende keer een bijzondere stage in de dojo van Chi-Do. Alle drie de sporten Aikido, Jiu Jitsu en Judo van de JBN kwamen bij deze clinic aan de orde. Onder leiding van drie gerenommeerde toptrainers werd les gegeven in Jiu Jitsu (Jaap Schuitema, 8e dan),  Aikido (Jan Gerrit Post, 4e dan) en Judo (Peter Baas, 6e dan). Iedere deelnemer kon zo eens proeven aan de andere sporten en samen met beoefenaren van de andere disciplines elkaars technieken trainen. Heb je ook een zin om kennis te maken met judo? Tot de zomervakantie kan je gratis mee trainen. Trainingen voor de senioren zijn op dinsdag en donderdag. De lessen voor de jeugd zijn op woensdagmiddag.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *