Herman de Jong en Cees Roest hebben samen met Johan Slof en Janienke Roelfsema demonstraties gegeven in de Kodokan Tokyo voor officials en docenten van de Kodokan, minister van sportzaken in Japan, vertegenwoordigers van All Japan Judo Federation en sportuniversiteit en een aantal topsporters (olympische medaillewinnaars).Cees en Herman demonstreerden het nage no kata, Janienke en Cees het katema no kate en Cees en Johan het time no kata. Na afloop was er gelegenheid voor discussie en informatieuitwisseling over Special Needs Judo (judo met een beperking). Het was een een fantastische bijeenkomst en een grote eer voor onze judoka’s om deze demonstratie te mogen doen. Na afloop werd een statieportret gemaakt met alle aanwezigen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *