Op zaterdag 11 maart 2017 steekt Chi-Do de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Heb je zin om samen met andere leden en ouders bij Chi-Do aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Voorzitter Ton van Zeijst: “Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We gaan de kleedkamers schilderen en grote schoonmaak houden, vloerbedekking leggen in de gang, verlichting in de kantine verbeteren en de struiken snoeien rondom de dojo. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Zo houden we een prettig gebouw en omgeving waar jongeren, vrouwen en senioren op een veilige manier hun hobby kunnen beoefenen. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.

De klusdag begint om 9.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

Tijdens de klusdag is er van 9.00 – 10.00 uur een extra zaterdagtraining voor de groepen 1, 2 en 3.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *