Op het Sakura Paas Toernooi in Eelderwolde zijn drie judoka’s van Chi-Do eerste geworden. Aan het toernooi, dat afgelopen zaterdag werd gehouden, deden 190 judoka’s mee. Tijdens het goed georganiseerde toernooi wisten Rick van der Laan, Mirte Deelstra en Anna van der Laan al hun wedstrijden te winnen en ontvingen de gouden medaille. In totaal deden 13 judoka’s van Chi-Do mee aan het evenement. Ook de overige deelnemers presteerden goed waarbij velen een podiumplaats haalden. Voor een aantal deelnemers was het podium net niet haalbaar. Zij deden veel ervaring op en gingen toch nog met een medaille naar huis. De coaches Ton van Zeijst, René Bultje, Agnes Homan en Johan de Groot waren zeer tevreden over de prestaties. Vooral het effect van de extra training op zaterdag is steeds beter waarneembaar.

Uitslag judoka’s Chi-Do

1e plaats: Rick van der Laan, Mirte Deelstra en Anna van der Laan.

2e plaats: Kasper Eldering, Laurens van den Berg, Else Roffel, en Jessie van Breukelen.

3e plaats: Bjørn Bos en Anniek Bultje

4e plaats: Nynke Homan, Tycho Geuken, Guido van der Let en Jinte Kroese. 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *