Op zaterdag 31 oktober was het jubileumtoernooi van de JBN, vanwege het 60-jarige bestaan van JBN District Noord Nederland. In de Brinkhof in Norg deden 11 judoka’s van Chi-Do mee. Velen van hen vielen in de prijzen, waarvan zelfs vier keer goud. Steyn Huistra als Renzo Hilverts werden de fantastische winnaar in hun poule. Mirte Deelstra werd 2e in haar poule. Ze herpakte zich goed, nadat ze de eerste wedstrijd verloor. Kasper Eldering, Rick van der Laan en Guido van der Let werden 3e in hun poule. Ondanks sterke tegenstanders wisten ze toch de 3e plek te behalen. Sander de Jong en Nynke Homan troffen elkaar in dezelfde poule. Een mooie ippon van Sander zorgde ervoor dat Sander 3e werd en Nynke een eervolle vierde plaats behaalde. Anna van der Laan, Anniek Bultje en Tobias Stientra hadden veel weerstand in hun poule en wisten daarom net niet het podium te halen. Al met al een zeer geslaagd toernooi! Dat de kwaliteit van judo hoog is bij Chi-Do bleek uit het feit dat sensei Herman de Jong gevraagd is om kata stages te geven tijdens het evenement. Door de jeugdige judoka’s werd dit erg gewaardeerd.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *