BorgengrijsVandaag is Chi-Do gestart met NLdoet. Vijf leerlingen van de Ronerborg stonden om negen uur klaar om te helpen bij het Klussen. Oud-judoka Nouri kwam samen met Jorn, Ramòn, Daniël en Joran de handen uit te mouwen steken. Na enige instructies begonnen zij met de kleedkamers. Zowel in de heren- als de dameskleedkamer zijn de muren weer helder wit.
Na de pauze werd een begin gemaakt met de metamorfose van de kantine. De oude kleuren worden vervangen door een modernere uitstraling. De gele muren werden omgetoverd in eigentijds grijs. Nadat zij een oorkonde hadden ontvangen voor hun fantastische hulp keerden zij terug naar school.
Morgen staat de tweede fase van het project gepland. De grijze muren worden van hun definitieve deklaag voorzien en ook worden heldere oranje accenten aangebracht.
Tevens wordt het houtwerk onderhanden genomen. Hiervoor zal een nieuwe ploeg vrijwilligers aantreden. Ook degene die zich nog niet hebben aangemeld zijn van harte welkom. We beginnen om 8.30 uur. De koffie staat klaar!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *