NLdoet_2015Chi-Do neemt ook dit jaar deel aan NLdoet van het Oranje Fonds. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleert iedereen om op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart de handen uit de mouwen te steken. Onze kantine is toe aan een flinke metamorfose. Dat wordt een flinke klus. Hopelijk hebben we na dit weekend een mooie, gezellige kantine waar ouders samen kunnen zien hoe de training van hun kinderen verloopt en waar judoka’s na afloop van de training nog even kunnen napraten.
Doe je ook mee? Vrijdag komen leerlingen van de Borgen helpen Zaterdag starten we met een groep vrijwilligers om 8.30 uur tot 16.00 uur. Alleen de ochtend of de middag helpen is ook mogelijk.
Je kunt je aanmelden bij NLdoet. Wij hebben minimaal 10 vrijwilligers nodig. Claim de klus op de website van NLdoet. Mocht je mee willen doen, maar de aanmeldingen op de site van NLdoet zijn al vol, dan kan je je opgeven via een email naar het secretariaat.
Trek oude kleren mee en neem je gereedschap mee. Voor kwasten, verf en materialen wordt gezorgd.
De volgende activiteiten staan op het programma:
– De muren van de kleedkamers schilderen.
– De muren van de kantine schilderen
– De kozijnen en deuren schilderen in de kantine.
– De keukenkastjes schilderen.
– Als het heel mooi weer is en we hebben voldoende vrijwilligers gaan we ook de buitenmuur schilderen.
Laat iedereen weten dat jullie meedoen op de website van Ndoet.
Op de website van NLdoet staan nog twee klussen. De verlichting is al aangelegd omdat we anders de schilders in de weg lopen en de vloerbedekking wordt later gelegd omdat we deze niet willen beschadigen als de verf nog nat is.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *